Pour les entreprises Activation

Klant is koning

Beloon uw klant voor zijn loyaliteit!


Klant loyaliteit en behoud is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. We weten allemaal dat loyaliteit belangrijk, en veel kost-effectiever dan het werven van nieuwe klanten. Ons geavanceerd, op punten gebaseerd, loyaliteitsprogramma is verkrijgbaar in heel Europa en met een meertalige klantenservice & communicatie.

Wij bieden u verschillende soorten loyaliteitsprogramma's aan om uw klanten te belonen, die we in samenwerking met uw bedrijf ontwikkelen. Wij bezorgen u een op maat gemaakt loyaliteitsprogramma door uw loyaliteits- en budgetstrategie aan te passen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsimago wordt gereflecteerd.


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via corporate@goldenmoments.be of 0032 2888 8413
.


Hieronder enkele voorbeelden van recent gerealiseerde campagnes:


We hebben de Hilton Hotel keten, die ervoor gekozen heeft om met ons samen te werken om klantenloyaliteit te verhogen.

In de praktijk ontvangt iedere gast van die in een hotel van de Hilton Hotel keten verblijft een bepaalde hoeveelheid punten, die verbonden zijn aan zijn bezoek. Deze punten zijn omruilbaar voor een experience van golden moments. De omwisseling gebeurt via een site die ontstaan is door de Golden Moments-Hilton Hotels samenwerking.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!


Havells Sylvania is een ander voorbeeld van een recente samenwerking.

Het programma is gelijkaardig aan het Hilton Honors Hotel programma, men krijgt een bepaalt aantal punten die men kan omruilen op een site, die ontworpen werd door een samenwerking. De site is aangepast aan de strategie van Havells Sylvania en reflecteert hun bedrijfsimago.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!

 


Golden Moments, bestaande uit een team van 30 werknemers, is leider op de markt van experiences. Hetgeen ons uniek maakt is dat dit leiderschap zich uitstrekt over 15 europese landen en 12000 experiences!

Als u kiest voor golden moments kiest u voor een excellente service en meer dan 15 jaar ervaring op de experiencemarkt.

Bekijk de onderstaande Powerpoint en maak kennis met andere bedrijven die u al voorgingen!Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via corporate@goldenmoments.BE of 0032 2888 8413

 

FAQ - Foire aux questions
Ici vous trouverez des réponses à vos questions comme comment échanger ou recharger votre bon cadeau, les délais de livraison, les spectateurs durant une expérience, le service aux entreprises, et plus encore. Toutes les questions ici
Avis
Shiatsu massage 1 hour- Angleur J'ai opté pour le massage bien-être immédiat, un ravissement !
On se sent détendu, fini le stress et les tracas le temps de ce massage. Andréa LeGendre

Nos partenaires
Aide en ligne
Bonjour, je m'appelle Marion.
Avez-vous besoin d'aide pour; Klant is koning?..